Bara jag

Familjemys!

Idag har jag och Elmo hälsat på hemma hos hans gammelmormor (min mormor) och myst! Det var så länge sedan vi var där, december var sist!

Jag älskar att vara hemma hos mormor, det är sån mysig känsla att komma dit där jag ofta var när jag var liten. Nu är jag vuxen och hälsar på med mitt lilla barn- helt sjukt när man tänker på det?! Men helt fantastiskt!

Innan besöket körde jag lite meditation och yoga hemma. Det blev en kortis innan Elmo vaknade och jag hann även jobba bort lite datajobb innan jag satte mig ner och slappnade av. Det var välbehövligt då vi har haft en galet jobbig natt! Elmo vaknade kl. 22.00 och ville inte somna om förrän runt 02.00?!! Gaaah! Vi tog in honom ill vår säng vilket sällan händer då han sover så mycket bättre i sin egen säng.

När han väl somnade var det en ytlig sömn där han låg och rörde på sig hela tiden. Kl. 05.00 la jag honom tillbaka i sin egen säng igen+ lite välling, då somnade han och sov till strax innan 8.00. Jag har varit heeeelt slut idag- tur att jag hann yoga och meditera och fokusera energin på att pigga på mig lite, det behövdes kan jag lova hehe..

Älskade lilla Mormor som började gråta när hon fick se Elmo gå, så roligt att se de två tillsammans! Elmos kärleksfulla blick på sin underbar Gammelmormor! Kärlek!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »