Bara jag

Jag har inte försvunnit❣️

Jag har bara behövt en paus. En paus från sociala medier helt enkelt. Ibland funderar jag på om jag ska sluta blogga…jag menar, jag har bloggat sedan 2008?! TIO jävla år liksom?

Jag har mer att säga än någonsin med tanke på min livsstil som vegan vilket bidrar till så många andra nya tankebanor och ändring utav vardag. Det är inte intressant för mig längre att stå på gymmet och lyfta 5-7 ggr/v. Min tid är mer dyrbar än någonsin sedan vi fått barn. Jag vill lägga min tid på vår son. Det är klart att det går att blogga/instagramma/leka med min son/umgås med familj/umgås med min man/ jobba/plugga samtidig ??

Njae…det blir för mycket helt enkelt. MEN jag har alltid så höga krav på mig att varenda inlägg ska vara så bra. Det är dom ju verkligen inte.

Som ni kanske märkt så är jag inte så aktiv på IG heller.

Jag kommer att fortsätta blogga…tror jag men jag behöver bestämma mig för u vilken form. Vad vill jag förmedla? Vad vill DU att jag ska skriva och berätta om?

Fitness är ju inte jag längre.

För mig är mental träning/meditation, yoga, vegansk mat och ett hållbart leverne väldigt aktuellt och intressant.

Som det är nu så finns det inte tid att stå och laga mat på recept, filma alla träningar eller yoga sessioner och så vidare.

I höst när Elmo börjar på dagis kommer livet att se annorlunda ut. Då blir det plugga halvtid och jobba halvtid. Det kommer att bli mycket roligare för mig då också att blogga då jag lägger ner full fokus på att utbilda mig och då kommer jag att kunna fela med mig utav den nya kunskapen, experimentera med recept/träning och yoga.

Vad vill jag säga med det här? Att jag tar en paus till i höst? Nej, inte riktigt så. Jag kände att jag ville förklara mig ?

Så, nu taggar jag för en helg helg i Gbg och Yoga Games! Wiiihaa! Som jag längtar! Ser fram emot att komma hem full utav inspiration och nytänk!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »