Bara jag Träning

Träningstips!

Nu finns ett träningspass uppe på Instagram- work it folks! Passet körde jag igår mellan matlagning, datorjobb, tvätt å ja- Elmo. Det gick ändå! Som tur va så fick jag Elmo i säng till sist men blev avbruten och behövde upp och natta honom igen då han vaknade till.

Så ser mitt liv ut nu liksom. Jag kan starta ett tränings/yogapass men behöver pausa för att Elmo behöver mig på ett eller annat sätt. När han är nöjd kan jag fortsätta där jag slutade. Man får liksom göra det bästa och se möjligheterna istället för hindren. Believe me- det är inte alltid så lätt för mig heller kan jag lova haha! Men allt blir så mycket lättare med en positiv inställning!

Idag ska vi umgås med svärmor som kom igår kväll på besök, och på eftermiddagen blir det ett svettigt pass på Factor, sen äre fanimej helg go vänner!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »