Bara jag

Enklare att kommentera här i bloggen!!!

Jag har fått en del mail från er med frågor om recept var ni kan hitta det, hur man lämnar en kommentar här i bloggen osv. Det har vart lite trixigt för både er och mig gällande detta. men nu är det ordnat!

Tre saker som blivit smidigare för både er och mig här på bloggen

  1. Arkivet: jag hoppas ni sett arkivet här i högerspalten- där kan ni enkelt bläddra igenom månad för månad om ni vill gå tillbaka i historiken.
  2. Kategorier:  kan ni också hitta i högerspalten. Nu blir det lättare för er att tex gå in i arkivet för att hitta ett speciellt recept eller så, bra va!
  3. Kommentarsfunktion: Det har ju vart lite kruxigt att kommentera här på bloggen då man har behövt skapa ett konto på “Disqus” för att logga in på och sedan kommentera. Det har även vart svårt för mig att se när ni skrivit. From idag kan ni kommentera sååå mycket enklare och snabbare i min blogg! Det enda du behöver för ange är Namn och E-post och sedan skriva din kommentar nedanför inlägget, se exempelbilden här nedan. Första gången du kommenterar ett blogginlägg så måste jag godkänna den för att den ska synas, men har du väl får en kommentar  godkänd så kan du kommentera direkt utan godkännande nästa gång. När du kommenterar kan du också klicka i att du vill prenumerera på svar / nya inlägg!

Hope you like! 🙂

 

Hälsa och

 

 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »