Bara jag

Sex månader idag!

Den här lilla fisen blev sex månader idag <3

Herreguuuu va en kan älska någon!!! Det bara väller över mig emellanåt, känslor och tårar utav lycka. Idag har varit en väldigt känslosam dag. Tårarna har bränt bakom ögonlocken mest hela tiden, tårar utav lycka💜

Han, den här lilla pussgurks- människan är vår son. Vår son som jag burit i min mage i nio månader. Ja, det är fortfarande obeskrivligt faktiskt. Kärleken är enorm och obeskrivlig, jag ser fram emot allt! Vår framtid, vår lilla familj. Älskade familj 💜

Även om jag känner mig som den tröttaste mamman ever ibland så känner mig samtidigt så oerhört tacksam, välsignad och ödmjuk inför vad livet gett mig 🙏


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  26 november, 2017 at 12:41

  Grym blogg👍
  Har exakt samma intressen som dig
  Har tränat och tävlat sedan jag var 6 år, idag är jag 51 år😃

  • Denice Lundevall
   Svara
   Denice Lundevall
   29 november, 2017 at 20:39

   Hej Thomas! Men tack snälla du, vad glad jag blir att du gillar bloggen! 🙂

   Härligt! Träning är gutt de, och endorfinerna de för med sig! Mums!

   Vad har du tävlat i då? Spännande!

  Lämna en kommentar  Translate »