Bara jag

Mårten Nylén, föreläsning!

Igår plingade det till i telefonen och jag fick ett sms utav goa Malin Nylén. “Vill du komma på Mårtens föreläsning ikväll 18.30?”

Eeeeeh- jaaaa tack!

Så härlig föreläsning om hälsa, mål, vägen till målet mm – gick därifrån med en sådan varm och skön känsla i kroppen, peppad till tusen! Precis vad jag behövde nu efter 2 1/2 veckas förkylning och en kropp som gör väldigt ont.

Bokat kiropraktor tills imorrn, ska gå några gånger så han får “knäcka till mig” sedan ska Rikard få behandla mig+ jag fortsätter med mina egna rörelser och sedan ska jag börja gå på massage var 3:e vecka. Nu ska det bli ordning på den här kroppen- vägrar ha ont mer!

Så ja, tack Malin för inbjudan och tack Mårten för en så härlig föreläsning- ni är fantastiska båda två ?

Mårten med sin härliga energi som fyllde hela rummet:

Jag med fina och otroligt kreativa Malin som inspirerar mig massor!

Har ni inte köpt Malins “Muskler av plysh” tycker jag att ni ska göra det! En superhärlig bok för både vuxna och barn där jag kan lova en hel del skratt och igenkänning, haha! Perfekt julklapp förresten!


Du kanske också gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Sig
  29 september, 2017 at 14:18

  Jag läste – “Life isn’t about finding yourself. Life is about greeting yourself.” Haha, det fungerade ju också, eller hur? 🙂
  Tack för en inspirerande blogg.

  • Denice Lundevall
   Svara
   Denice Lundevall
   1 oktober, 2017 at 12:11

   Hahah, ja det fungerar ju lika bra 😉

   Tack själv för att du läser och lämnar kommentar 🙂

  Lämna en kommentar  Translate »