Bara jag Träning

Helgen!

Efter KM på Factor i Lördags kom Rikards pappa och tjej förbi oss på middag. Vi passade på att ta med dem till Nya hattfabriken här i stan. Deras mat är fab och där kan jag alltid räkna med at få god vegansk käk oavsett om jag ringer i förväg eller inte. De är helt Amazeballz där! 

Det blev en lättare middag för mig med varma grönsaker, nötter, bröd och god olivolja. En supertrevlig kväll helt enkelt! 


På Söndagen sov vi länge och sedan mötte vi upp Familjen Salomonsson/Gustavsson för lite “ballin” ?Svinkul! Jag är verkligen ingen höjdare på basket men fan va skoj det är att bara skjuta lite, köra 21:an osv. Vi var ute i tre timmar?! Tiden gick så fort, det var så kul! 

Jag känner att jag vill slipa på mina “boll-skills” tills Elmo blir större. Jag vill gääääärna vara med när Rikard kommer leka/spela olika bollsporter med honom ?? Så kul!!! 
Tja och idag, imorse körde jag ett intervallpass på Factor. Skönt! Ätit min gröt och strax lite jobb. Mamma är här och hälsar på en sväng så vi chillar lite härhemma emellan när jag har jobbpaus.


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »