Bara jag Okategorierat Yoga/Meditation

Vad gör du för ditt sinne?

Pjuh! En skön, lat helg med alldeles för mycket bröd! Gu vad jag har ätit å ätit å ätit!!! Haha! Kroppen känns därefter- seg, svullen och trött. Rätt åt mig ju. 

Idag ringde klockan 05.53 och 06.20 var jag ute i snön och spatserade. Jag promenerade ner till Utopiastudio som jag pratat om tidigare. De har äntligen öppnar nu!!! Så nu, nu får jag äntligen gå till en renodlad yogastudio ?LOVE! Idag blev det 30 min meditation. Mmm, så härligt det var, sååååå underbart skönt att komma igång igen! Det behöver jag verkligen. Min meditation har lyst med sin frånvaro och det är nu dags att ta hand om inte bara kroppen utan även sinnet ?

Vad gör du för ditt sinne? Tar du en tyst 10-minutare när stressen pockar på som värst? Eller kör du på (precis som jag gjort den senaste tiden) och ignorerar alla tecken kropp och sinne skriker ut till dig? Mitt tips till er och även till mig själv: ta hand om ditt inre- meditera. Det behöver inte vara svårt. Ingen speciell metod. 

Ett enkelt meditationssätt: sätt dig ner bekvämt. Stäng av telefon. Ha eventuellt på någon musik ( utan sång så du inte tappar fokus). Blunda och fokusera på din andning. Känn hur luften åker in och ut genom näsan, genom dina näsborrar. Det är det enda du ska fokusera på. Andas, känn luften som åker in och ut genom dina näsborrar. Enkelt, inga konstigheter, bara gör. 


Promenaden blev totalt 60 svettiga minutrarna fram och tillbaka till studion. Skön start på dagen kan jag lova, skön, kall, krispig, mörk och snöig 🙂 


Nu ska jag göra mig iordning för att vid lunch åka till Stockholm för att träffa Fatima och Robinsongänget ?Det var länge sedan vi träffade gänget! Ska bli så mysigt! Jag och Fatima passar som vanligt på att bo på Hotel och götta oss idag och imorgon eftermiddag tills våra vägar skiljs åt igen. 

Näpp, dags för dusch och packa lite! 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »