Bara jag Kost & Recept Okategorierat

Promenad

Jag har tidigare skrivit att jag “trycker på paus”. Så är det fortfarande och med den här pausen innebär det även från jobbet. Jag har nytttjat övertid+ lite kvarvarande semesterdagar jag har sparat just för att nu kunna ha möjligheten att som sagt pausa. 
Det känns väldigt skönt och välbehövligt. Just nu har jag inga måsten utan bara tar dagen som den kommer. 

Träningen och yogan har det i princip blivit noll utav. Det känns däremot inte varken bra eller hälsosamt, men- det är just därför som jag har den här pausen för att komma tillbaka (inte i de gamla hjulspåren) till att ge mig själv tid, tid att göra det jag älskar, det jag har ett enormt behov utav men som jag inte kunnat tillgodose sedan några veckor tillbaka för annat har pockat på min uppmärksamhet och tagit energi. Eller rättare sagt- jag har låtit det ta energi, nooo good Denkevall! 

Den tiden har jag alltså nu och det är inte bråtttom. Jag lyssnar inåt, känner efter och tar hand om mitt inre och sakta men säkert kommer träningen igång den med. 

Jag känner mig oerhört vuxen i mina beslut nuförtiden, haha! Jag hade mycket tid att reflektera under semestern och bra samtal med min kära som nu lett till att jag är lite som Skalman 😉
Idag blev det en superskön promenad på eftermiddagen lyssnandes till podden Veganprat. 

När jag kom hem smaskade jag på vildris smaksatt med olivolja och lökpulver, tillsammans med kokta ärtor och majs. ÄLSKART! 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »