Bara jag Saras träning Yoga/Meditation

Lunchpromenad <3

Mmmm…alltså det är verkligen mitt stående tips till er: gå ut på en promenad på lunchen/rasten eller när du nu har en lucka i ditt schema. Vi alla jobbar olika, har olika jobb, arbetstider osv men hitta din tid att gå ut. 

Det är så viktigt att vara utomhus! Jag har aldrig känt det så starkt som nu. Det är i år jag insett att det är så enormt välgörande att ha det som en liten rutin, bara dra på sig ett par sköna skor (jag har ett par promenadskor som alltid står på jobbet) och gå ut i friska luften, se på naturen omkring dig, lyssna på fåglarna…ljudet av naturen. 

Om du jobbar på ett ställe där du inte har grön natur runtom dig, gå ändå ut! Se upp på himlen, andas in luften- hitta de små, små subtila gosakerna som finns just i din närhet <3 Mums! 

Från dagens promenad: 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »