Bara jag

Blogg-AWn då?!

Inspirerande, intressant, lärorikt och väldigt väldigt trevligt har jag haft det idag!

Så mycket att tänka på om du vill skriva en bok! Inget jag trott skulle vara lätt så den här träffen var väldigt bra för mig. Så kul att få höra Malins och Therese olika historier från idé till färdig bok- de har gjort helt olika för att komma dit. Malin berättade att hon från början inte ens tänkt skriva en bok medans Therese hade en ganska tydlig plan och väg redan från början. Good to know säger jag ba! FAB!

Vaddå?! Ska du skriva en bok nu helt plötsligt Denice Fis?! Deeeee vet man aldrig! Moooohaaaa!

Att det ser ut som att jag skitit på mig på bilderna kan vi ju strunta i, men att hylla dessa två grymma kvinnor, entreprenörer och författare tycker jag absolut vi ska göra! Och vet ni, det som är ännu mer gutt med dessa två är att de är så jävla ödmjuka! Ingen egotripp där inte, nej nej helt tvärtom!

Malin som jag “känner” mest är väldigt mån om att puffa fram andra tjejer som hon tycker bör uppmärksammas. Hur vanligt är det i dagens samhälle? Ett samhälle där avundsjukans gröna färg förblindar alldeles för många.

Det är sådana här kvinnor jag inspireras utav– med hjärta på rätt ställe, ödmjuka trots stora framgångar och kändisskap. Tack för att ni finns och för att ni delar med er utav er kunskap med en ödmjukhet jag verkligen, verkligen uppskattar <3

Klart jag köpte en bok utav vardera- signerad till min stora glädje, GLÖMD PÅ PLATS till mitt stora förtret?! Haha, som tur var är de så snälla så de skickar böckerna till mig #MeInAnutShell

Kul var ju också att en söt tjej som följer min blogg knackade mig på axeln och sa Hej! Fan va gla jag blir av det! Så kul att träffa dig idag  🙂 all lycka till nu- vi kör så det ryker båda två nu va ?


Du kanske också gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Felicia
  31 maj, 2016 at 19:58

  Måste slänga in en kommentar här med ? Blev så glad för kramen och snacket! Du är magisk Denice! ??

  • Denice Lundevall
   Svara
   Denice Lundevall
   1 juni, 2016 at 09:04

   Du ska veta att jag blev sååååå glad!!! Mysig kram och snack så det är jag som ska tacka Felicia, verkligen!:)

 • Svara
  Felicia
  31 maj, 2016 at 21:00

  Måste skriva här också 😉 Såå mysigt att träffa dig! Som sagt så starstrucked men åh så fin människa du är! Precis som jag trodde! Varmaste hjärtat i världen! 🙂

  • Denice Lundevall
   Svara
   Denice Lundevall
   1 juni, 2016 at 09:19

   Du är ju FÖR söt helt enkelt! Tack snälla,snälla du för så otroligt fina och varma ord- du får mig alldeles rörd här nu ju, gåshud och tårögd <3

   Det gläder mig enormt att få äran att träffa så fina människor som du själv. Du har en superhärlig energi och en fantastisk utstrålning som smittar av sig! Underbart att du kom fram och sa hej så jag fick krama om dig och prata lite med dig <3 Tack igen, du har gjort mig väldigt, väldigt glad men dina varma ord!

   Kram på dig Felicia!

  Lämna en kommentar  Translate »