Bara jag Yoga/Meditation

Yin yoga- First timer!

I fredags morse tog jag mig i kragen och gick på ett yogapass innan jobbet. Jag körde ju morgonyoga en del förut med tyckte det var mindre nice då jag alltid känner mig så galet stel så tidigt på morgonen. 

Nu skiter jag i det och vill bara komma igång med något morgonpass emellanåt. Done, and done! Det var yinyoga på schemat- något jag aldrig testat förr. Jag har lusläst lite om det och förstått att det är en lugnare variant (passar gutt på morgonen) och man sitter 3-5 min i positionerna vilket gör att du kommer åt att jobba ordentligt med bindväven, peeeerfekt! Det är inte bara muskler som är stela, även vår bindväv kan vara stel och hålla tillbaka ditt naturliga rörelsemönster. 

Jag är sjukt intresserad av just bindväv och ska beställa en bok om just det. Kommer att visa er vilken det är när den väl dimper ner i brevlådan. 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentarTranslate »